sárga hajtóműves villanymotor

Mi az a hajtóműves villanymotor és hol lehet hasznosítani?

Maga a hajtóműves villanymotor elnevezés is beszédes, hiszen arra utal, hogy egy motorból és egy hajtóműből álló homogén egységről van szó.

Ezt a szerkezetet ráadásul az ipar számos területén tudják hasznosítani, még az élelmiszeriparban is. A hajtóműves villanymotor a nemzetközi műszaki követelményeknek megfelelően készül, ráadásul magas technológiai tartalommal rendelkezik. Alapvetően előnyei közé tartozik, hogy egy kifejezetten helytakarékos, megbízható és tartós, valamint nagy túlterhelési kapacitással rendelkező szerkezetről van szó, aminek a teljesítménye elérheti a 95kW-ot is.

A hajtóműves villanymotornak alacsony az energiafogyasztása, kiváló a teljesítménye, és a reduktor hatékonysága akár 95%-os is lehet. Ugyan a hajtóműves villanymotor története az 1928-as évre datálható, azóta már sokkal fejletteb és sokrétűbb lett a felhasználhatósága. A hajtóműves villanymotorokat ma már számos területen alkalmazzák, sőt, szinte nélkülözhetetlennek számítanak megannyi gazdasági ágazatban.

Ezek a hajtóműves villanymotorok hajtják a gépeket az autóiparban, az italgyártásban, a gyártással foglalkozó vállalatokban és a repülőtereken is. Ezek nélkül nem működnének az anyagmozgató gépek sem és a robotok sem. Továbbá, a hullámvasúton is ezeket használják, valamint a szórakoztatóiparban is hasznát veszik. Alkalmasak a szűkebb helyekre való beépítésre, mivel kicsik és laposak, mégis széles nyomatéktartományt kínálnak. Vásárlásért nézzen fel a dcmotor.hu oldalára!