diákmunka, diákok gép előtt

Részmunkaidős diákmunka lehetőségek az egyetem mellett

Az egyetemen sok szabadidővel rendelkezel és kitöltenéd valami hasznossal, amiből akár egy plusz bevétel forrás is lehet? Erre a szituációra van számos diákmunka lehetőség.

Természetesen a szabadidő betöltésének számos módja van, egy társasághoz való csatlakozástól a barátokkal való időtöltésig. Ha azonban részmunkaidős diákmunkával szeretnéd betölteni, akkor ne keress tovább, hiszen segítünk neked. Talán meg fogsz lepődni, ha megtudod, hogy számos részmunkaidős diákmunka lehetőség kínálkozik az egyetemisták számára, amelyekben részt vehetnek a virtuális munkától a helyi városban történő munkavégzésig.

Kezdjük azzal, hogy diáknagykövetnek lenni ideális diákmunka, amely jól fizetett, és jól illeszkedik az egyetemi tanulmányok mellé. A hallgatói nagykövet az egyetemük alkalmazásában álló jelenlegi egyetemista, aki több területen is képviseli őket, például a nyílt napokon. Fő feladata az egyetemi hallgatói tapasztalatok népszerűsítése, és ezért viszonylag jól fizetik.

A diáknagykövethez hasonlóan a márkanagykövet is felelős azért, hogy képviselje munkáltatóját az egyetemen, népszerűsítse a márkát és az egyetemi hallgatók számára elérhető lehetőségeket. Ez ismét egy jól fizetett szerep, amely ideális a diploma mellett.

A legtöbb egyetem ezenkívül nagyon támogatja az egyetemi diákmunkát, és ahol csak lehetséges, szeretne segíteni hallgatóinak. Ha szeretnél egy alternatív részmunkaidős állást a fent említettek közül, de mégis az egyetemen, akkor érdeklődjön a hallgatói segítő pultnál.