Táblás kerítés elemek beszerzése

Táblás kerítés elemek beszerzése

Attól függően, hogy táblás vagy tekercses kerítést vásároltunk, a hozzáillő kerítés elemeket is ennek megfelelően kell kiválasztanunk. Más kerítés elemek valók a tábláshoz és más a tekercseshez. Például a táblás rendszerek oszlopainak rögzítéséhez horganyzott lecsavarozható talp szükséges, melyet elérhetünk a keritesland.hu oldalán.

Ez alkalmas 60×40 mm-es oszlopok dűbeles telepítéséhez. Továbbá elérhető a porfestett lecsavarozható oszloptalp is, melynek segítségével szintén 60×40 mm-es oszlopok, valamint 48 mm-es köroszlopok is rögzíthetőek. Itt a táblás kerítés elemek rögzítő eleme a porfestett, mely több színben is elérhető az oldalon. Emellett van rozsdamentes bilincs is, mely használható akár köztes, sarok vagy végbilincsként is.

Ennek segítségével tudjuk a kerítés elemeket az oszlopokhoz és egymáshoz is rögzíteni. A bilincs anyaga acél, ami jól állja az időjárás viszontagságait is. Ez is táblás darabok 60×40 mm-es oszlopokhoz való rögzítésére alkalmas, emellett az acél elem U alakban hajlított, és végei menetesek. Ezen felül elérhetőek szögesdrót tartók is az oldalon, 60×40 mm-es zártszelvény oszlopok kiegészítéseként szolgálva a szögesdrót és a nato drót megfelelő rögzítését és növelve a rendszer biztonságát. Elérhetőek horganyzott és PVC bevonatos kivitelben, 45 fokos vagy Y-alakú kialakításban is.

Maga a szögesdrót is elérhető, melyek fő feladata egy rendszer biztonságosabbá tétele. Fontos figyelni arra is, hogy a szögesdrótok rögzítéséhez különböző kialakítású szögesdrót tartók állnak az oldalon a vásárlók rendelkezésére, érdemes a legmegfelelőbbet kiválasztani. Kerítés elemek terén a keritesland.hu oldala lesz a jóbarátunk, itt biztosan megtaláljuk a megfelelő kiegészítőket.